MARKTLEIDER BROMMOBIELEN IN EUROPA

AIXAM is een Frans merk dat verbonden is aan zijn roots. Sinds de oprichting in 1983, heeft AIXAM altijd geïnnoveerd. Door onderzoek en ontwikkeling, zijn de modellen verder geëvolueerd naar verdere veiligheid, comfort en design.

Sinds de oprichting van AIXAM in 1983 is de geschiedenis van het bedrijf doorspekt met hoogtepunten en belangrijke innovaties.AIXAM is er trots op zijn industriële knowhow te ontwikkelen en te promoten. De twee fabrieken certificeren hun prestaties en hoge technische kennis.Bij AIXAM staat innovatie voor kwaliteit, comfort, veiligheid en eenvoud. Voertuigen zijn ontworpen en voortdurend verbeterd om u controle te geven over uw mobiliteit.

EEN NIEUWE KUBOTA MOTOR

AIXAM en KUBOTA presenteren een nieuwe motor die voldoet aan de EURO 4 normen!
Historische partners met meer dan 250.000 gemonteerde Kubota motoren, heeft de samenwerking een belangrijke nieuwe fase bereikt. Het ontwerp van deze nieuwe motor sluit aan bij de nieuwe Europese anti-vervuiling normen.

Efficiënt en dynamischer, deze nieuwste generatie motor geeft een nieuwe dimensie aan het rijplezier. Dankzij het toegenomen vermogen en koppel, is rijden nog leuker geworden. De belangrijkste karaktereigenschap van Kubota motoren is zijn betrouwbaarheid in alle omstandigheden.

Op Premium, GTO en GTi modellen is de motor omhuld door een hoogwaardige motorgeluidsisolatie die een groter akoestisch comfort biedt.

AXIAM Pro

Het AIXAM PRO-assortiment is ideaal voor professionele logistieke operaties; transporteren van goederen, laden, lossen en multi-drop transporttoepassingen.  Beschikbaar in D-TRUCK (diesel motor) en e-TRUCK (elektrische motor),
AIXAM PRO is een essentiële daglijkse partner

e AIXAM - Elektrische 45 km auto

Ontdek het 100% elektrische assortiment van AIXAM, genaamd e AIXAM. Elektrisch: een vorm van mobiliteit met een nieuwe denkwijze. Elektrisch rijden heeft een aantal voordelen: meer comfort, stiller, fijngevoeliger, groter rijplezier en beter voor het milieu